tisdag 20 oktober 2009

Världens bästa fru!




Ja det har jag! I lördags så åkte Eva och Doris till Tyskland och köpte öl till mig. Var väl faktiskt också en utflykt som avkoppling och Doris var helpå att få åka till ett nytt land.

Själv var jag hemma med Ast och Svea och hade mysigt, vädret på lördagen var inte så bra men på eftermiddagen åkte vi ner till havet på en utflykt. Det var jättefint där nere, härligt att få kasta sten och plaska med stövlarna i strandkanten tycket Asta och Svea. Det är jättehärligt om man är rätt klädd att vara nere vid havet även på hösten, man har hela stranden för sig själv.



Söndagen var en underbar höstdag på Bjäre vindstilla och sol från klarblåhimmel, efter en kall morgon så var det riktigt skönt på dagen. Anders med familj var uppe och hämtade hem korna för vintern så nu är det tomt i hagarna. Korna har gjort ett kanonjobb och betat av marken så att den har blivit jättefin, härligt med automatiska gräsklippare.

Jag var ute och röjde gräs hela förmiddagen och snyggade till där timret låg, jag putsade också utanförhagarna och tog bort allt långt gult gräs, så nu är det grönt och fint. Jag och Eva högg också ner lite träd och busk samt några stora grenar från den stora lönnen som står på i vår trädgård och från en Lönn som står nere vid bron, jag stod i skopan på traktorn och Eva körde mig upp och ned. Är väl inte helt ofarligt men klart mycket bättre än att klättra på en stege, vissa av grenarna var dessutom stora som trän.

Vi hoppas få badrummet klart uppe denna vecka, vi har väl dock inte bestämt hur vi skall göra med duschvägg/dörrar ännu men det kan vi ju bestämma sen. Vi har också bestämt med Erik att han skall komma och kakla resten av golvet i källarn så skall jag sen kakla väggarna i Tvättstugan.