söndag 25 november 2012

Kört Traktorn!

I lördags så var jag ute och körde traktorn för första gången sen operationen. Skulle sladda vägen för att bli av med lite av den gegga som majsskörden drog med sig. Det funkade riktigt bra, det är ju inte mycket jag måste använda högerarmen.

Vägen blev i alla fall bättre och ser nu riktigt bra ut. Nu får de mögiga traktorerna hålla sig här ifrån ett tag.

I fredags så körde jag faktiskt bil till jobbet för första gången, var tvungen att åka in till jobbet för datorn strulade. Jag tänkte att jag tar bilen och provar. Det går riktigt bra att köra, det som funkar sämre är att sköta radion och värme och fläkt dit jag inte riktigt når än. Kände mig ändå rätt trött i axeln efteråt och bestämde mig för att vara förståndig och bli skjutsad även denna vecka.

Skall ju till läkaren och hoppas nästa vecka kunna börja jobba heltid igen. Hoppas det funkar att köra bil då.
Rehabiliteringen går liksom trappstegsvis, känns som det står stilla ett tag sen känns det som jag gör framsteg osv. Jag kämpar på med min sjukgymnastik 3 ggr per dag + tisdagar och torsdagar hos sjukgymnasten och det kommer jag att få hålla på med långt in i nästa år har jag förstått.

I går var på höstens happening på Bjäre Vi var på Bjäregruppens sko utförsäljning i Troendtorp. Dit vallfärdar alla för att kanske främst köpa Arbetskor, men vi hittade både jumpaskor, nåb typ av foppatoffel och trätofflor till tjejerna också. Jag köpte i alla fall 2 par jobbeskor och ett par vinterkängor för totalt 450:- så dyrt är det inte. Frågan är om vi inte  totalt köpte ca 15 par skor!!!

Doris var på tjejfest hos Rosanna senare på kvällen och kom hem trött och stupade i säng. Asta och Svea var med oss ute när vi fixade vägen, fast de plaskade nog mest i bäcken.

I veckan så var de ute i skogen med Dagis och träffade på den riktiga Skogsmulle och trot eller ej men det är en hon......

I dag har det varit ett jävla regnande efter en torr vecka, nu varslas det dock om vinter redan mot slutet av den kommande veckan, hoppas bara att det inte blir en massa snö direkt.... kylan skulle visst kunna hålla i sig! Känns som den fortfarande är långt borta dock kollade just temperaturen i Holmsund (Umeå)hos min gamle kompis Lasse + 4 grader ...