söndag 3 februari 2013

Första vårkänningen?

Eva och Asta solar
Det är långt kvar innan det blir vår men igår var det faktiskt lite vårkänning i solen på Bjäre. Det var i stort sett vindstilla och solen värmde skönt. Tjejerna försökte åka lite pulka men det gick trögt då det var för lite snö och dessutom blött i botten, men några åk blev det allt.

Isbanan har börjat frysa till igen, men det är ett svårt läge då det nu ligger mycket vatten på resterna av den gamla isen, så just nu har vi en rätt tunn dubbelis. Vi får se om det blir nån mer skridsko på den isen i år.

Wolseley Titan Merry Tiller - 78 med sopvalls

Jag fixade lite med Truckkorgen jag köpt, skall försöka måla på den lite så sen inte behöver vara så rostig.

Även Jordfräsen fick sig en lite genomgång. Nu väntar jag på nya remmarna jag beställt så skall vi se om vi kan få igång den, har inte provstartat motorn, men den går runt och verkat vara bytt då den verkar vara av ett nyare datum än maskinen i övrigt. Vad jag förstod så har denna tidigare bla använts av kommunen på skolan i Västra Karup.

Truckkorgen
Sen var det dax igen för Melodislagerfinalerna igen, soffan full med sovande tjejer. Doris höll sig i alla fall vaken denna gång. Själv sov jag till nån konstig film......

Idag kommer lekkamrater till Asta och Svea hit och leker efter lunch.