torsdag 6 juni 2013

Nationaldag i strålande sol

Nåt direkt nationaldagsfirande har det inte varit i Glimminge idag. Jag började dagen med en längre MC-tur i det fina vädret. Tog en tur inåt landet denna gång upp mot Örkelljunga hållet och försökte hitta fina småvägar och det lyckades jag med på flera ställen, alltid kul att åka nya vägar.


Asta och Svea hade kompisarna Molly och Tindra här på förmiddagen, bra när de har var sin kompis här då blir det inte lika mycket tjafs.

Efter lunch så var det dags att börja förbereda vårens insats i Korvvagnen på IP i samband med att herrarna mötte BK Flagg från Malmö. Eva stod i Korvkiosken och sålde Hamburgare och Korv så det stod härliga till rätt mycket folk, kanske ett hundratal i alla fall.
Asta badar i Bäcken.

Doris var Bollkalle och skötte det med bravur, hade tidvis en del att göra med att hämta bollar långt ut på åkern.

Nationaldagskvällsmaten intog i i Korvvagnen efter matchen i form av Kycklingklubbor och Hamburgare ja Eva åt nog ingen hon blev mätt bara på att stå i allt oset.

Efter en pilsner i solen i solnedgången passade jag på att klippa stora planen, gräset har redan börjat växa dåligt och gulna på sina ställen, det är jättetorrt på Bjäre denna vår/försommar.

Imorgon är det jobb igen sen skall jag till Svensköp och övernatta hos Jan-Erik. Vi skall fixa lite med Volvon så jag kan besiktiga om den.