lördag 1 augusti 2009

Dan före flytt...


Efter 2 dygn i Glimminge sitter jag nu "hemma" i Svensköp sista kvällen, ja det har hunnit bli natt. Det har varit en intensiv vecka med många timmar hårt arbete. 17 hinkar med spackel och efterföljande slipning det sista i måndags, därefter har jag målat upp 75 liter färg på väggar och tak på tre dagar. Kanske inte så konstigt att jag känner mig lite sliten.

Idag har jag målat färdigt det sista i kök, vårt sovrum och hallen. Arek har panelat inne på övervåningen. Jag har monterat handtag i köket. Åke har också idag fått igång värmepumpen så nu har vi vatten avlopp och värme i huset. Badrummet blev också klart idag då jag hade tur som fick hjälp av Eltjänst i V Karup med kort varsel att slutföra de sista installationerna i badrummet så nu har vi ljus och fläkt också.

Det är mycket kvar att städa inför inflyttningen imorgon alla golv är fortfarande täckta med mjölkpapp och massonit, så det blir också mycket att röja undan och städa upp innan vi kan ta huset i besittning.

Eva har varit och hämtat en jättelastbil som känna som allt lätt skulle få plats i. Eva har också gjort ett jättejobb med att packa allt i Svensköp samtidigt som hon haft all tre tjejerna.

Anders har också släppt de första korna på vår mark. 4 st svartvita kvigor som verkar stormtrivas, tror de när det finns mat till många fler. Känns kul att vi nu har djur på marken, och att gården nu börjar få liv igen.

Håll i er Glimmingebor imorgon kommer vi sen blir ni inte av med oss i första taget. Håller tummarna att allt går bra imorgon och att vi kommer att trivas i Glimminge. Go natt!!