måndag 12 juli 2010

Sessan tillbaka igen!

Sessan kom lugnt promenerade hem igen för ca 2 timmar sen efter mer än tre dygn borta, kanske inte så mycket för en katt men Sessan brukar ligga på trappen varje morgon och vänta på att bli insläppt! Doris vart såå glad att Sessan igen. Ordningen återställd!

Idag har Sussie och barnen kommit på besök från Stockholm. De stannar ett par dager innan det bär vidare till Åhus och beachhandbollen.

Det har varit en helt stekhet dag idag över 31 grader har vi haft! Så det bar raka vägen till havet där alla barnen badade hela tiden.

Jag stannade dock hemma och fortsatte med att renovera fönstren i stallet. Jag stod i skuggan men svetten bara rann. Nu har jag bara två fönster kvar sen ar vartenda förbannade fönster renoverat, det skall bli dj...gt skönt!

Imorgon bär det av till Svensköp. Jag skall hjälpa Jan-Erik och Tomas lite med bygget, sen blir det en öl eller två på kvällen så jag stannar över.

Nu mullrar åskan ute över havet, får se när och om den kommer över oss. Bäst att dra ut alla datorer och modem innan vi går och lägger oss!