torsdag 10 mars 2011

Besök

I söndags så kom Mormor och Morfar på besök, det var nåt som vi alla uppskattade inte minst Asta och Svea, morfar var snabbt uttröttad..   ;-).

Själv var jag uppe tidigt och började med golvet på loftet i stallet, måste jobba ganska korta pass får skurknän av att ligga och krypa på golvet. Nåvär nu är det väl snart bara 1/4 kvar sen är golvet lagt i veckan har det inte blivit nån tid ännu. Skall se om jag kan göra klart ikväll.

Eva och jag var borta och röjde lite Slån och Vresros efter stengärdet mot Pontus och Linda nu är allt röjt efter det gärdet i alla fall. Pontus hade lånat traktor av Lasse som han samlade ihop allt det röjda med. Gick väldigt smidigt ligger på eldningshögen nu.

I tisdags så hade Eva Lingon och Blåbärsparty här, det var full fart. Asta och Svea och Doris sprang rundor och provade kläder, tror det blev en hel del köpt oxå. Det var även lite flera barn som kom så det var full rulle en stund innan alla blev trötta inte minst Asta och Svea som bägge hade somnat innan gästerna gått.

Igår så sågade jag och Pontus upp lite ved som Pontus röjt runt deras tomt och stengärden. Det blev en hel del och mer ligger kvar att hämta. Nu återstår bara att klyva och lägga i säckar.

Är ett riktigt skitväder idag med regn och snöglopp, det är vist stormvarning till i natt också. Igår såg jag faktiskt årets första åskblixt, trodde jag såg i syne men när jag kollade på nätet så såg jag att det var lite åska i regnskurarna igår.

Det har börjat snackas om mer besök, en ny grabbhelg i Glimminge, när vilsna Bankmän från Stockholm skall ut på landet och härja. Vi får se hur det går med det och vilka som hänger på i år. Ni är så välkomna jag längar!