tisdag 17 augusti 2010

Skolan börjar igen

Imorgon börjar skolan igen, Doris längtar att få börja 3:an. Ny mattebok och äntligen Engelska igen som Doris redan läste i ettan i Stockholm. Tiden går fort tänk att "lilla" Doris skall börja 3:an.

Asta och Svea har nu börjat på Täppan på dagis bland de andra "stora" barnen, det är spännande. Nu när både Eva och jag jobbar blir det långa dagar på dagis och det märker vi tydligt, det är trötta tjejer på kvällarna.

Eva har nu jobbat några dagar på Lindab och det känns jättebra har blivit mycket väl mottagen. Mycket att lära naturligtvis, känner jag Eva rätt kommer hon snart att börja göra en massa nytta.

Själv börjar jag nu komma igång igen ordentligt efter semestern, idag har jag fått riktigt mycket gjort.

Jan-Erik och jag skulle idag ha åkt till Löddeköping för att gå på bil och motorcykelträffen där men vi ställde in det pga av det regniga vädret. Nu blev det väl inte så mycket av regnet som de lovat kan bara ha blivit 5-10 mm. Vi gör ett nytt försök nästa tisdag igen.

Jag har haft problem med att det varit dåligt med luft i vänster bakdäck på SAABen ett tag nu. Så jag tog av däcket och hittade en fin spik som satt i däcket med pyspunka som följd. Tog fram mitt lagningskitt och fixade raskt punkan med en vulkremsa som jag satte i hålet. Otroligt enkelt och det fungerar klockrent. Bara att direkt pumpa upp däcket igen så håller det luften. Det skall hålla däckets livslängd. Lagningskittet finns att köpa bla på Jula och kostar bara nån hundring om det är nån som vill bli sin egen gummiverkstad.