söndag 16 februari 2014

7-åringarna firade!

Tänk va tiden går, idag fyller Asta och Svea 7 år. Kan faktiskt knappt minnas hur det var utan Tvillingarna, men det var inte så länge sen de tultade runt här utan för bygget och skulle gå och titta på Tossorna.

Två härliga tjejer är det i alla fall, tvillingar men ändå så olika.

Presentutdelning i morse efter en rätt kass sång av oss och ett fyrfaldigt leve. Jag hade köpt var sitt fint fiskespö från ABU med drag och grejer. Svea gillar att fiska, Asta är dock inte lika på hon gillar bättre att laga mat i köket. Vi får se när det blir lite mera vår får vi åka ner till havet och öva att kasta.

De fick också sin första parfym, en fleecepläd och en blus.

Grannarna var inbjudna på födelsedags fika på eftermiddagen. Eva hade bullat upp ordentligt inga köbekakor så långt ögat nådde. Två olika sorters tårta. Pappa och gubbarna fick också nåt starkt till kaffet.

I övrigt så har helgen ägnats åt att åka och kolla lite på fönster igen för att se vad vi skall välja denna gång om vi får.

Jag har också hunnit med att röja en del busk så att det inte skall växa igen helt på vår mark, detta är ett evighetsjobb. Men jag skall försöka hinna lite till även nästa helg.

2009 när vi flyttade till Glimminge, man känner igen dom... 
Så har också Nissan börjat strula på väg hem från Halmstad tändes motorvarningslampan, troligen nåt fel med lambasond eller katalysator, bilen går bra men jag har vid något tillfälle känt nåt konstigt ryck. Jag tror att jag får börja titta efter en ny bil, jag är så trött på att hålla på med dessa gamla strulande bilar....