måndag 3 oktober 2011

Sommarens sista suck?

Vilket väder Oktober börjar med, ytterligare en helg med sommartemperaturer. Nu har man dock känslan att kylan inte är långt borta.

Helgen gick som vanligt till mycket arbete. Jag gjorde klart lekstugan/friggeboden med att isolera och klä innerväggarna med Pärlspont. Det blev jättebra. Fick till och med upp dörr och fönsterfoder och golvsocklarna. Nu återstår bara att dra elen färdigt där ute så har vi en bra gäststuga med möjlighet till uppvärmning.

Eldragningen i Stallet är nu också klar, härligt att kunna tända upp lysrören i taket och få riktigt fin ljus. De nya ytterlamporna är på plats och skapar en fin stämning på gårdsplanen. Nu återstår för mig att fixa fönsternischerna och montera dörren mellan stall och förråd som jag köpte i helgen.

Sen är det förstås också all inredning som skall till, arbetsbänkar hyllor etc. Tyvärr hår Åke försvunnit igen dragningen av elementen går i verklig snigelfart. Undrar om Åke inte är världens struligaste rörmokare.... har vi tur blir det klart detta år...

I helgen var det också sista matchen för Västar Karup i div 4. Match mot Eket hemma slutade 3-3 efter en kavalkad i missade målchanser och då främst från VK IF, borde ha blivit en ganska lätt seger. Nicklas och Rasmus var avstängda vilket säkert innebar en viss försvagning. Dessa herrar är ju normalt ganska tongivande.

I fredags kväll var jag och Asta, Svea och Doris nere och kickade boll i den sista kvällssolen en stund. Asta och Svea tycker det är störtkul med fotboll och jag tycker att dom göt stora framsteg. Stora framsteg har även Västra Karups Flickor 10 gjort från att till en början ständigt förlorat så är det nu jämt eller vinst i många matcher. Kul tjejerna är jätteduktiga. Dock är nu även säsongen över för Doris.

Eva var på fest på Lindab i fredags em-kväll så jag fick hålla mig nykter och lämna och hämta henne det var dock inte så hårt då hon inte blev så sen jag var och hämtade henne vid 23-tiden i Grevie.

På onsdag skall jag åka till Svensköp och mecka lite med traktorn ihop med Tomas och Jan-Erik. Åker dit direkt efter jobbet. 

Kommer allt mer in i min nya roll på jobbet och får också allt mer att göra, men det funkar bra tycker jag!