lördag 6 mars 2010

Vinterhelg på Bjäre

Doris och jag var ute på en långtur på skidorna nu på förmiddagen, det är strålande vinterdag idag en lätt grinig vind bara annars helt perfekt ca 5 minus. Doris var jätteduktig och gnällde inte att hon var trött. Trött blev dock pappa, det är rätt mycket backar här och med helt ovallat så glider det bra även bakåt med denna skare!







Asta och Svea var ute med mamma och fyllde på maten till småfåglarna i trädgården.

Det var fantastiskt klart så man såg verkligen havet och Kullaberg, det är vackert här!

På eftermiddagen var vi ute i pulkabacken och åkte stjärtlappar och pulka. Pappa åkte skidor en tur till i det fina vädret. Sen vart det vinterpicknick i vår pulkabacken. Doris kompis Emma var också med.

På söndagen var Eva och Doris till Vallåsen igen för att åka slalom. Det var ett helt perfekt väder om än inte så soligt som lördagen. De hade en heldag i backen och Doris gör klara framsteg, vågar hon bara släppa på farten lite mer så blir det nog kanon.

Jag satt tillsammans med Asta och Svea hela förmiddagen och kollade på Vasaloppet som var riktigt spännande nästan hela tiden, med en riktigt spännande avslutning.

Sen åkte vi till Torekov en sväng och gick i hamnen och tittade lite på på havet. Vi hade med oss fika ockå som vi intog på en bänk. Torekov är verkligen en stendöd "håla" så här på vintern, men det är verkligen vackert med havet och Hallands väderö utanför! 

Men det kommer väl snart en ny sommar så att badrocksmodet kan vakna ur sitt vinteride  ;-)