fredag 29 oktober 2010

Dumstrut igen!

Sessan har fått ett sår uppe på ryggen, troligen av en annan katt. Så nu har vi en låg katt igen med dumstrut!
Hon känner sig verkligen dum.

Ringde idag och pratade med min gamle kompis Nicke som är VD på ett stort IT företag i Stockholm. Kul att höra hur det går och det verkar verkligen gå bra för Nicke och företaget. Nicke är egentligen en gammal affärskontakt som med åren blivit en jättebra kompis. Även Nickes jättetrevliga fru Marika och Eva har blivit goda vänner. Nicke och jag brukar båda säga att vi har värdens bästa fru!

Nickes företag har blivit huvudsponsor för Hammarby Bandy så nu skall jag planera en resa till Stockholm och kolla på bandy och få ta en bira ihop med Nicke och gänget!

Doris är på party hos Matilda. Asta och Svea är nu friska igen och har varit på dagis tre dagar denna vecka, kors i taket!

Idag var vi på en jättetrevlig lunch på Gastro i Helsingborg, det var visst Restaurangskolan i Båstad som serverade en tre rätters lunch. Jessica hade fixar detta och vi var 5 kollegor från IKEA IT som var där, jättetrevligt det gör vi igen.

I veckan har inte så mycket blivit gjort, men i onsdags så fick jag mina vedsäckar jag beställt, så jag plockade i två av säckarna (ca 1,5 kubik i varje säck) från det som jag lagt på traktorkärran och från senaste klyvningen. Nu har jag ca 7 kubik ved i säckar som skall torka. Tyvärr har jag bara ca 1 kubik torr ved kvar, kanske måste jag köpa mer. Det kommer att bli mer ved när jag skall fortsätta rensa vid stengärdena, jag kanske får bli vedhandlare!? ;-).

I helgen blir det kalas för Doris och kanske lite för mig, släkten kommer! Jag skall också fixa de bjälkar som är kass i stallet för nästa vecka kommer det material jag beställ från Linderöds träindustri, så blir det dax att börja med golvet på loftet, sen brakar jobbet med "Svinstallet" igång. Väderprognosen pekar på uppehåll.

Ikväll var jag igen ute på en inlinestur i träningssyfte, det var skönt ca 10 grader varmt.