torsdag 1 augusti 2013

På Auktion

Riktiga auktionsproffs i aktion, verkar inte så kul ... 
I lördag var det Auktion bort åt Sösdala hållet till. Jag var där med Jan-Erik och Thomas. På Bjäre var det regn men där borta kom det bara några stänk innan det blev tryckande varmt med en stickande sol. Som vanligt så drog auktionen ut på tiden, så jag blev tvungen att åka långt innan det var klart. Gjorde väl inga stora affärer men köpte bla ett par arbetsjackor från Björnkläder splong nya för en hundring. Ett par skidor med pjäxor för 50 :- och ett helt nytt fönster 13x13 för 100:-. Även Jan-Erik och Thomas var lite i fyndartagen.

På lördagskvällen var vi också på stor fest i Grevie så söndagen blev en rätt tung historia.

Måndagen var en jobbedag där jag bla primade grunden på huset och stallet så nu är det klart att måla så fort andan faller på. Lite städjobb i garaget blev det också.

Vi passade också på att gå till banken och få en jurist genomgång för att kolla så att vi är rätt försäkrade mm. Storhandling på ICA Maxi hann vi också med.

Krabbrace....
På kvällen blev hann vi också med att åka till Rammsjö och fiska lite Krabba, det var rätt gott om dom.

På Tisdagen var Jan-Erik, Ingela, Eva,Thomas, Therese och lilla Amanda här och hälsade på. Vädret var inte hundra men vi hann med både att skjula för regn, bada i havet och äta en Brunch ute i trädgården innan det var dags för dom att vända hem till Svensköp igen.

Igår kväll så var vi över hos Pontus och Linda på kvällsmat, det vart en fin kväll igen och Pontus fick dema sin nya fina Gasolgrill. Ungarna lekte och hade kul ända till 23.00 då vi gick hemåt, varken hungriga eller törstiga. Trevlig kväll!

Jan-erik och Ingela dock ej badsugna...
Idag har vi gjort en liten uppstädning i Traktorgaraget och kört över lite av Pontus ved till honom och ställt in vår nu torra ved under tak, så nu behöver vi inte bekymra oss mer över den. Bara att elda när det är dags.  







Kullaberg skymtar i motljuset....