fredag 22 juni 2012

Midsommarafton - Norén 0-1

Så är det midsommarafton igen dags för en högtid för barn och vuxna. Efter en helt magisk gårdag så kliver vi nu rakt in i en Norènpjäs...

 Efter en mycket fin morgon så slår nu de första regdropparna mot fönsterbläcket bara timmar innan det är dax att med nygjorda blomsterkransar dansa in sommaren runt midsommarstången. Svår att till och med för en världsregisör få det att klaffa så perfekt!!

Ut i regnet med blomsterkransar och sydväst.... vi ger oss inte så lätt!  Här skall dansas......

I fredags så var det studentfirande av kusin Axel i Kristianstad. Tyvärr lyckades Asta få 39 graders feber varför jag och Asta fick bli hemma. Eva, Doris och Svea drog dock till Kristianstad tidigt. Asta och jag försökte ändå mysa lite hemma i det fina vädret och han bla med att käka lunch på Thaikrogen i Båstad.

Efter Axel utrus så var det fest i trädgården hemma i Sätaröd, Tjejerna var hemma sent efter en lång dag.

I Onsdags så var set dax för fotbollsavslutning för Asta och Svea. Match mot föräldrarna, där även jag deltog, blev en härlig kväll i det fina vädret som avslutades med picknick och grillad korv och glass till alla barnen, mycket lyckat.


I övrigt har veckan varit slutspurt inför semestern som nu börjar både för mig och Eva. I år skall vi dessutom vara långlediga genom att passa på att även ta ut föräldraledighet.