lördag 29 oktober 2011

Hockey med familjen

Igår var vi bjudna av Lindabs Fritidsklubb som 10-årsjubilerade till Lindab Arena för familjeunderhållning och Hockey. Det började redan 16.30 med Trollkar och Clown. De var spännande tyckte tjejerna, jag tyckte de hade lite "tunn" reportoar.  Föreställningen toppades av en Eldslukare som också var en hejare på att jonglera med elden. Pappa han åt upp elden.... sa Svea.

Hockey matchen började 19.00 och vid det laget var både Asta och Svea rätt så slagna hjältar. De var med första perioden sen åkte de hem med mamma som inte heller är så imponerad av ishockey. Doris och jag härdade dock ut till det var två minutter kvar då drog vi för att slippa det parkeringskaos som tydligen alltid bryter ut efter matcherna i Ängelholm.

Hur var matchen: Rögle var bra men hade svårt att få in pucken, i första perioden var Almtuna så usla så de borde ha fått "poängavdrag" Spelade upp sig i andra och tredje. Fransson i Röglemålet räddade då hemmalaget flera gånger från reduceringsmål. På det hela taget en rätt hygglig match men det är påtagligt att Rögle saknade självförtroende och jag tyckte faktiskt också fart, men i ännu högre fart är det ju ännu svårare att hålla ihop spelet, men fart brukar alltid skapa chanser.

Veckan har rullat på som vanligt Asta och Svea har varit snoriga och hostiga så Eva var hemma ett par dar.

Jag har jobbat hela veckan och börjar komma in i nya jobbet riktigt ordentligt.

Har varit på Laholms Traktordemontering och hämtat grejer till traktorn så nu hoppas jag verkligen att detta var enda felet med bromsen. Såg lovande ut när jag såg skillnaden på delarna. Var en djävla dimma den morgonen jag var där och hämtade delarna. Svårt att köra i mörker och dimma. hade ett tillbud där jag hade ett möte med en bil på säkert 200 meter bort när det helt plötsligt 20 meter framför mig ur dimman dyker upp en jättetraktor som lyktorna sitter tätt på i fronten, både jag och traktorn väjer ut på åkern(vägen var för smal för att kunna mötas) på var sin sida så det går bra, men jag hann få lite puls.

I veckan har jag också isolerat taket till stallet, det är det värsta skitjobbet att hålla på med Isolering ett djävla släpande, krypande, hostande, svettande och svärande, men nu är det på plats.

Dock saknas fortfarande värmen som vi påbörjade jobbet med i augusti klart att 2-3 dagars jobb inte kan vara klart i oktober redan, detta måste ju vara helt naturligt, inte en ursäkt, inte ett telefonsamtal, inte en förklaring, inte en tidplan, bara ett djävla tjatande och väntande mycket, nån form av dåligt samvete verkar dock finnas då det smygs som den "gäckande skuggan".... Uruselt.