söndag 2 december 2018

Ingen vinter än...

Blås....
Men förra veckan hade vi en försmak med minusgrader i flera dagar. Just nu regnar det lite men annars har även hösten varit riktigt torr med mycket lite regn.

Bloggen går nu mot 10-årsjubileum även om det varit lite sporadiskt på senaste tiden skall vi väl i alla fall klara det jubileet.

Livet med Struma går bra jag äter mina mediciner och mår bra. Tyvärr har jag fått problem med min andra axel nu så det blir kanske operation igen, har dock inte tagit tag i det ännu. Börjar även känna av vänster höft....

Fotbollen är nu slut för tjejerna, men vinterträningen är redan i full gång. Även Doris tränar på bra.

Alla 3 töserna är duktiga i skolan, Doris går det riktigt bra för.

Nu är även gymnastiken slut för denna termin. Första tävlingen i Klippan för ett par helger sen och nu i helgen var det Avslutning med uppvisning.

Asta och Svea har varit på lägerskola med övernattning, Eva var med som förälder. Det gick bra och var kul vad jag förstod.

Jag har fyllt år 25 igen fast jag börjar känna mig mer som 62 faktiskt..
Lunch första dagen i Nerja på vår uteplats.

Höstlovet tillbringade vi i Nerja på Spanska Solkusten. Den globala uppvärmningen hade inte nåt dit utan den mer globala nedkylningen av Medelhavsområdet. Dock vart det bättre än den usla prognosen var innan vi for. Vi hade rätt mycket sol även om det var lite blåsigt runt 25 grader 2 dagar annars runt 20. Lite bad i havet blev det vår pool var alldeles för kall att bada i synd för den såg fin ut. En dag med dags regn och kalla nätter12-13 grader drog ned.

Vi hade dock ett mysigt hus vi hyrt där vi myste och läste böcker när vädret hindrade oss för att vara ute. Summan var väl att det ändå vart en riktigt bra vecka utan något strul eller sjukdomar.

Vi har också hunnit pensionera Forden och köpt en Nissan Qashqai till Eva, så långt verkar det mycket bra.


Doris fyller år...

Middag en blåsig kväll

Dricker drinkar

Utsikt österut från vårt hus

Burriana Beach

Utsikt från vår takterass

Grottorna i Nerja en regnig eftermiddag.

Innemys när det regnade

Utsikt söderut