fredag 3 juni 2011

Kiosken

Doris och jag tog med kort varsel på oss Kiosken på matchen igår. Doris var jätteduktig skötte kiosken nästan själv. Vi sålde för 1300:- så det var inte så dåligt! Matchen gick tyvärr inte så bra, trots bra spel framför allt i första halvlek där 1-0 kunde ha blivit både 2-0 och 3-0. Två snabba och lite slumpartade chanser för Klippan och det stod raskt 1-2. Klippan spelade solid fotboll i andra halvlek och trots tappra försök av Västra Karup så slutade det 1-4.

Veckan har gått fort, jag har haft mycket att göra på jobbet senaste tiden. Det blev också ett par rätt långa dagar.

Jag missade tyvärr styrelsemötet i måndags också när Anders var här och hjälpte mig att gräva färdigt i stallet, som nu är klart för Åke att dra vatten och avlopp. Sen skall det snart vara klart att gjuta det nya golvet. Skönt när det är på plats.

Idag har jag röjt mera gräs runt gården, denna gång mot stengärdet mot Pontus och Linda, mycket jobb men det blir fint när det blir röjt.

Eva och tjejerna var på Voxtorps Marknad idag och kom hem helt slut utan pengar men med fina ballonger, själv var jag hemma och tog det faktiskt lugnt en stund satt i solen med en pilsner, skönt var det men det får inte bli en vana, här finns mer att göra ;-).......

Vi har nu också börjat måla Traktorkärran som snart är helt klar!

I morgon skall jag mecka lite med bilarna och med gräsklipparna. Dags att besiktiga Volvon just nu är tutan inte i bästa slag, blir väl ombesiktning om den inte fungerar...