lördag 1 december 2012

Pudersnö

Alla "Brandmännen"....
Igår fick vi den första snön på Bjäre denna vinter. Det var inte mycket att skryta med men det blev ialla fall lite vitt på gården som lyste upp lite i mörkret. Nu har vi också minusgrader.

Igår kväll var Mats, Lena, Elin och Emma gäster hos oss på lite kvällsmat. Jag hade gjort Kycklingwok och Eva hade fixat efterrätt. Det var trevligt, Mats och Lena är jättetrevliga. Alla tjejerna verkade också rivas fast de är i så olika åldrar. Asta och Svea var uppe sent.

Idag är jag lite trött i mössan, så det blev en trög start på dagen. Vi beslöt oss för att åka ned på julmarknaden i Båstad som vi tyckte verkade lite lagom.

Vi fick prova och åka brandbil och fick fina hjälmar av den snälle brandmannen som vi inte tog namnet på.
Pappa fick också chansen att uppfylla den gamla barndomsdrömmen att vara brandman och åka brandbil.

Vi fick godkänt då tjejerna öppnat sin kalender de fått av kommunen och utfört den första "ordern" i lucka nummer 1. Kolla att alla era brandvarnare fungerar, det gjorde vi i morse.

Efter brandbilarna så fick vi span på Ponnyridningen som Bjurfors och Båstad Ridklubb bjöd på. Asta och Svea var först och fick rida två varv då det inte hunnit bli någon kö. Det var populärt..

Nu pågår julpyntning och Lussebullbak så nu har vi snart julen i huset, mysigt då det lyser upp denna mörka tid. I år skall vi dock inte köpa nån gran i Boarp, den vi köpte förra året hade tappat nästan alla barr innan vi fick in den i huset ;-(.


Just nu så snöar det lätt utanför fönstret, nu väntar vi bara på att det blir så mycket så vi kan ta fram de pulkor jag köpte på superrean i våras!