onsdag 19 januari 2011

Doris sjuk

Doris har feber idag på andra dagen. Hosta och ont i halsen. Jag har varit hemma idag men kunnat jobba ändå! 5 timmar telefonmöte totalt, nästan så det kokar i hjärnan! Doris har varit duktig och mest tittat på TV men också fixat mat och medicin själv.

Nu har det töat ordentligt i flera dagar, all snö är i princip borta ligger lite kvar i snöhögar och vägkanter. Det är lite trist för det blir så mörkt. Skridskobanan är en riktig sjö, fryser det på nu då blir det fin is och en 4 gånger så stor isbana...;-)

Igår var jag ute och klöv lite ved av det jag fällde i helgen, den ligger just nu inne i traktorgaraget så det vore skönt att få bort den. Jag klöv en säck 1,5 kubik. Tippar på att det minst är 5 kubik innan det är klart och då har jag ändå ett träd som ligger kvar som jag inte kunnat hämta för att det var så halt. Vedsäckarna håller också på att ta slut.

I måndags var det jumpa igen för tvillingarna dom är så söta när dom kommer hem i sina rosa och lila jumpadresser. Dom är alltid lyckliga men trötta när dom kommer hem från Jumpan.

Imorgon är det Älmhult som gäller dock inte med fakirbussen.