lördag 10 november 2012

Sjukskriven på Halvtid

I måndags jobbade jag min första dag på en månad. Det började med en riv start med flera möten efter varandra. Vid lunch var jag helt slut, men efter lite lunch så bättrade det på sig. Jag fick skjuts av Eva till Ängelholm och av min kollega Dan fram och tillbaka från Helsingborg. Även på onsdagen tog jag mig till Helsingborg på samma sätt, det blev en lång dag då vi inte vara klara förrän efter 18.00.

Veckan har i övrigt gått åt till att besöka sjukgymnasten Karin i Varalöv och försiktigt börja komma igång med ett träningsprogram för axeln.

Jag kämpar på med Karins träningsprogram som jag skall göra 3 gånger om dagen, de första två veckorna försiktigt, men jag antar att det kommer att trappas upp när läkningen gått längre. Känns ju viktigt att jag inte slår upp skadan igen!

Efter kontakt med minst 3 personer på Försäkringskassan fick jag tillslut klartecken att jobba halvtid i form av hela dagar på måndag onsdag och halv dag på fredag. Jag kommer dessutom att under November få stöd med skjuts till jobbet.  Jag kommer sannolikt inte att kunna köra bil på ytterligare ett antal veckor.

Känns bra ändå att vara igång och jobba igen, hade varit riktigt trögt att gå hemma en månad till som Läkaren ville.

Igår kväll var vi bortbjudna till Malin och Per i Torekov på fredags afterwork och mat. Det var trevligt som tusan och god mat och dryck, jag är lite trött i mössan idag faktiskt. Doris, Ellen och Anton drog på Disko i Västra Karup mitt i vid 8-tiden. Eva hämtade dom vid 10-tiden sen var det strax dags för oss att tacka för oss Svea hade redan somnat i ett hörn och Asta gick på hörntänderna.