fredag 13 april 2012

Utepremiär på gräset

Nu börjar våren närma sig även om vädret i veckan inte har varit speciellt vårlikt.

På annandagen så var Eva och tjejerna iväg och ekiperade sig inför våren sommaren. Lyckliga tjejer med nya jumpaskor sprang runt så det dånade i huset... Det blev visst också nån vårjacka till Asta.

Själv låg jag med ett fullfjädrat ryggskott i soffan och glodde på nån inte onödigt intressant film.
Jag var faktiskt så pass kass att jag var tvungen att jobba hemifrån i onsdags. Ryggen är dock klart bättre igen efter bla besök hus sjukgymnast och vår massör på jobbet. Det finns hopp.

I onsdags så var det också premiär for träning ute för Doris, det var en riktigt grön och inbjudande plan som mötte de spelsugna tjejerna, det hade regnat på dan men nu var det uppehåll. Matcherna börjar i helgen.

Just nu så klabbar en hel del saker igen, kommer liksom i stim..... Avgassystemet på Nissan är slut..., släpkärran gick inte igenom besiktningen på kulhandske och bromsar...., en dator har bestämt sig för att gå i pension (men denna har vi nog snart haft i 10 år så den var färdig att bytas ut ändå..)




Fotboll för Doris, fix i trädgården för Eva och jag skall se till att bli bra i ryggen undrar vad som hjälper???.... jag tror jag provar en pilsner...