tisdag 8 september 2009

Bondgård

Nu börjar gården se ut som en riktig gård. Anders har plöjt upp hela övre åkern. Han har också slagit kohagen och "tomten" nere vid gården så nu ser det tiktigt prydligt ut.
Eva har idag varit på jobb-intervju i Malmö som verkade ganska lovande. Jag jobbar på på IKEA och har rätt mycket att göra nu.
Tjejerna har varit förkylda i helgen alla 3, men idag var alla tillbaka i skolan och på dagis igen.
I helgen så spacklade jag och slipade taket i tvättstugan och källaren klart, så nu är det bara att måla taket. Erik är nu tillbaka igen och har börjat jobbet med att kakla tvättstuga, källare och badrummet på övervåningen.
Jag körde ner 10 pallar med tegelpannor till Fårahuset där vi skall lava upp dessa. Jag tänkte även köra ner och Ställa Doris Amazon där nera så är den ur vägen uppe i stallet där det redan är fullt.
Jag fixade också till bröstlisten till pärlsponten i Doris och Astas rum. Jag fixade också luckorna till krypvinden så nu kan vi stänga till dessa.
Eva har jobbat mycket med att packa upp kartonger och få ordning i huset. Nu börjar vi få riktigt bra ordning på nedervåningen, kök, vardagsrum och sovrum.
Snart är det dax att göra ett ryck med golvsocklar och dörrfoder. Fönster foderna får vänta, det är lättare att göra det sen, inte så mycket möbler att flytta.