söndag 13 november 2011

30 ton grus

..blev min farsdagspresent. Ja...jag fick ju hämta gruset själv. Lånade Mats traktor och vagn och körde fyra rundor mellan Hallavara och Glimminge. Hade tänkt köra ett lass till men fick punka(!) på sista turen. Asta och Svea turades om att åka med i traktorn det var ett äventyr och kul för mig med sällskap turen tog väl ca 15 minuter enkel väg.

Så nu har jag mer jobb att lägga ut allt gruset på vägen in och gårdsplanen. Jag tror det får vänta till stora traktorn är hemma igen.

Igår så var det premiär att mecka med bil inne i stallet, skönt att slippa ligga ute och krypa. Det var vinterdäcksbyte och lite rost och lackjobb på Suckan. Även Oljebyte blev gjort så nu skall den väl gå en stund till.

Eva var i Kristianstad och hälsade på lillasyster Sofia på sjukhuset tillsammans med mormor. Vi var hemma tjejerna var rätt snoriga och hostiga så det fick bli en innesittardag. Det visade sig vara rätt bra för det hostades klart mindre i natt.

I fredags så var vi på krogen direkt efter jobbet hela familjen tillsammans med några andra familjer vi lärt känna. Vi var på Hazienda i Torekov  med fördrink och efterrätt hemma hos Malin och Per i Torekov. Det var trevligt även om tjejerna var rätt så slut tidigt. Kul för vi är så sällan på nåt!

Lite frost i Lördags morse men annars så låter vintern vänta på sig....