söndag 11 juli 2010

Sessan var är du?

Varmt har det varit i veckan. Trots detta så har vi hunnit med en hel del jobb också. Vi har fixat på tomten och marken runt husen och sått nytt gräs.

Tyvärr så har traktorn börjat strula jag tror att det är urtrampningslagret till kopplingen som har eller kommer att skära. Man blir snabbt beroende av en  traktor när man bor på "landet". Det börjar bli akut att uppdatera till en modernare traktor. Tyvärr är budgeten inte så stor! Är det nån som har en en bra traktor till salu?

Jag var på MC-träff i Tydingesjön i torsdags, det var ett gäng från Classic Honda club som skulle träffas och där platsar ju min gamla guldvinge. Det var Robert min chef på Ikea som lockade med mig. Robert har en jättefin CBX 1000 -79 den klassiska  raka 6:an. Den drog till sig många blickar på träffen! Min är väl mer att se som "Ratbike" i detta sammanhang.

I fredags så var Karin och Henrik med barnen här på kvällsmat, det var ytterligare en fantastisk sommar kväll i Glimminge.

Annars har det varit en hel del bad i havet denna vecka. Igår var till och med jag ute och badade. Då är det varmt i havet för jag är århundradets badkruka.

Jag har också börjat fixa de återstående stallfönstren, skall bli skönt när detta tråka jobb är gjort. Det blir dock en väldigt stor skillnad mot de gamla skitiga och risiga fönsterna. Blir fräschare både på ut och insidan, trevligare att se ut genom ett fönster som det går att se ut genom!

Tyvärr har vi drabbat av sorg! Sessan vår katt har försvunnit. Hon brukar komma punktligt varje morgon efter en natts "jakt". Nu har vi inte sett till Sessan på snart 3 dygn. Många faror lurar för en katt, vi får hoppas att hon bara är på "långjakt" Doris är klart uppriven över detta! Har någon sett våran Sessan, hon är liten, helt Röd tigrerad och märkt i örat. Vi såg henne senast i torsdags! Ring eller lägg in en kommentar här på bloggen!

Idag skall vi upp till Östra Göinge skogarna och hälsa på Nisse och Karin, lär bli en hel del bad i Immeln, kanske till och med för mig!