söndag 5 juli 2015

30 grader och Nollan spräckt

Båstad hamn lördag morgon
Nu är den riktiga sommarvärmen här sen några dagar.

Barnen är i Stockholm sen i Torsdags och Hälsar på Lovisa och Emil. Skansen, Gröna Lund och hälsa på farmor har stått programmet, imorgon em är de hemma igen. Ovant och tomt utan töserna.

Eva och jag har varit ute med båten både Lördag och Söndag morgon. Magiska dagar på ett mycket stilla hav. Dock är det inte speciellt varmt i vattnet 17,8 är den högsta temperaturen vi sett under helgen.

I Lördags var vi nere i Båstad hamn och kollade lite häftigt att komma från sjösidan.. Jag försökte även fiska lite men som vanligt kammade jag noll, men det låg båtar i närheten som jag såg fick nån Makrill.

Trendbrott... 3 Gaisare
Idag var vi ute igen, det var lite mer molnigt och även några regnstänk fick vi faktiskt på oss på hemväg. Fiskade även idag och se nu kom ett trendbrott, fick 18 Makrillar som säkert vägde 3-4 kilo ihop, flera var riktigt fina. Fick två tripplar med stora fina Makrillar, då känns det att det är nåt på.

Eva har nu haft en semestervecka och jag skall nu bara jobba en till innan även jag kan ta semester, skönt.  

Vindskyddet är nu färdigbyggt, Jacob var här i veckan i värmen en kväll och vi la på Plåttaket och sen har jag även satt upp vindskivorna så nu kan cyklar och gräsklippare stå undertak. Vi skall nog kunna fylla upp även dessa knapp 60 m2.


Vindskyddet klart!