söndag 2 december 2012

2:a halvlek nu i Sol

Jippiiiii
Efter förmiddagspasset i Pulkabacken var det lunch där vi invigde vårt nya Våffeljärn. Våfflor är aldrig fel speciellt inte efter pulkaåkning. Den hemlagade Björnbärssylten till var perfekt.

En krasch... men det gick bra!
Vår julbelysning på bron spelade oss ett spratt i natt (hoppsan rim). Hela huset blev strömlöst efter att jordfelsbrytaren löst ut. Fukt i kontakterna är en ganska säker felkälla. Nu har jag bytt sladdar och försökt skydda skarvarna bättre. Håller tummarna att det håller nu. Detta har redan hänt 2 ggr i år första veckan de föregående åren har vi inte haft nåt problem......

Kämpar på med min axelträning, det går trögt tycker jag....


Lite extra tyngd i pulkan skadar inte om man skall nå långt.













Bedövande vacker Bjärenatur i vinterskrud.

Vips.. så var vintern här!

Till barnens stora förtjusning så började det falla lätta snöflingor i går eftermiddag och snart var det vitt på marken. Det lätta snöfallet har fortsatt hela natten så nu har vi väl ca 5-10 cm lätt fin snö.

Tjejerna drog direkt ut och hämtade tefat och pulkorna och ordentlig välklädda med overaller mössor och vantar mot kylan (-4) och den lite snåla vinden. Vår egen Pulkabacke var beredd på säsongens första åk Korna hade betat av och Anders hade putsat så att det inte stod upp så mycket gammalt gräs som kunde hindra pulkornas framfart.

Tre överlyckliga tjejer tumlade runt i backen på alla möjliga och omöjliga sätt. Nu klarnar det upp och kanske får vi en eftermiddag med sol också.



Moln över Kullaberg....