onsdag 28 april 2010

Sjukstuga

Nu har vi rena sjukstugan hemma. Började med att Doris blev magsjuk med hög feber och Asta  och Svea blev samtidigt förkylda med hosta. Nu är Doris bättre fast inte helt OK, men nu "pjokar" både Asta och Svea och har feber. Eva och jag har så här långt klarat oss.

Idag kom det lite regn på Bjäre vilket är efterlängtat av bönderna, tror jag, för det börjar bli ordentligt torrt. Vi passade på att tända på våra rishögar vi samlat på oss när vi rensat på tomten och marken, även lite gamla plank från ladan och fönsterkarmarna från källaren åkte med. Det var en perfekt dag att elda det var hyggligt blött och helt vindstilla, blev ett par jättebål till. Skönt att dessa högar nu också är borta.

Imorgon skall jag träffa min gamla Chef och kompis Håkan K. som nu är koncernchef för ett stort konsult bolag. Han är i Malmö och vi skall träffas i Helsingborg och käka middag och snacka lite skit. Skall bli jättekul det var verkligen länge sen jag träffade Håkan. Förut brukade vi hålla kontakten och träffas ett par gånger per år och käka Sushi och kolla på brudar ;-o.

På fredag skall jag åka upp till Älmhult och träffa mina kollegor där. På kvällen är det det traditionsenliga Byagillet i Glimminge. De 18 markägarna träffas och käkar mackor snackar skit och dricker starkt. Årsmötet i Byalaget avhålls också samtidigt.

Min kollega Zarrina med familj kommer och hälsar på oss en lördag i maj. Det skall bli jättekul, Zarrina är verkligen jätte bra, jag har jättemycket hjälp av henne på jobbet med all ekonomi och siffror. Hon hjälper alltid till med gott humör och hon är jätteduktig. Hon har en son Kevin som är lika gammal som Asta och Svea.

Jag var på hälsoundersökning i måndags. 50 + gruppen erbjöd en läkarundersökning. Det var länge sen jag var på nån "besiktning". Denna gång slutade med  en  2:a och ett gult kort för fetma. Jag hade faktiskt ett högt sockervärde så det blir ombesiktning i nästa vecka. Fettman hade jag väl märkt, det tar emot när jag skall knyta skorna...........;-)

Det är djävligt dålig med kommentarer vore kul om ni orkade ge mig lite feedback!!!!!!!!!

Vi kämpar på!