torsdag 14 juli 2011

Regnperiod

Hela gänget utom Eva i Torekov..
Så verkar vi nu ha kommit in i en regnperiod även om tidigare prognoser pekat på motsatsen. Vet ej om det är Båstadtennisen eller det faktum att Pontus, min granne, hyrt en skylift för att måla huset som drog igång detta....;-)

Den hemlige gästen var min gamla kompis Lasse Carlfors som jag inte träffat på 9 år. Det var ju extra kul att han kom samtidigt som Claes var här. Lasse och Claes hade inte sett varann på 15 år.....

Såå stor var den.....

Fiskelycka...

Konstigt att det känns så naturligt att träffas igen, fast vi inte sett varann på så länge, lite gamla minnen hann vi allt med också.

Igår så var vi och käkade lunch på Åkargårdens Golfkrog hela gänget. Det var trevligt, kul att komma ut på lite annat och tjejerna var jätteduktiga och åt sina hamburgare. Tyvärr hade regnet redan börjat så den efterföljande utflykten till Torekov fick göras under Paraplyer men det gick ju alldeles utmärkt. Promenad utmed havet och i gränderna avslutades med en glass på Hamnplan.

När Lasse hade kommit så blev det middag med grillad Lax på programmet och mumsig Kladdkaka och glass. Inge större chans till viktminskning här inte.....


Magisk solnedgång över Glimminge 

Lasse och jag drog ned till bäcken och metade upp en av de "stora" som efter fotografering försiktigt släptes tillbaka i bäcken, dom är ju för fina för stekpannan.....

Idag på morgonen så var det dags både för Claes, Maggan och August och Lasse att lämna oss och dra vidare på nya äventyr. Lasse ända till Bangkok då han är pilot på ett stort skandinaviskt flygbolag.

Lasse, jag och Asta och Svea tog en biltur på morgonen runt Bjäre, men vädret för tog väl en del av den normalt så fina utsikten. Lasse hotade med att snart komma igen så det dröjer kanske inte 9 år till nästa gång!

Ikväll kommer Lasse och Gunnel förbi på lite Kvällsmat, det kommer inte att bli i trädgården .....;-(