onsdag 14 april 2010

Halva veckan gått igen!

Idag har det varit ett riktigt skapligt vårväder, men när jag åker hemifrån på mornarna är det inte varm ;-).

Har suttit på ett heldags nätverksmöte idag med en massa information, man blir rätt seg av att sitta och "ta emot" info en heldag!

Eva har nu i stort sett satt potatis färdigt för denna gång! Den mesta potatisen (i alla fall den tidiga färskpotatisen) är nu i jorden. I dag har Eva jobbat med vårt företag och våra deklarationer.

Köksgolvet är tyvärr fortfarande inte bra, de underliggande spånskivorna har slagit sig. Troligen berorende på fukt dvs man väntade inte tillräckligt länge för att flytspacklet skulle vara tillräckligt torrt. Om vi är trötta på detta golv? Gissa!

Jag har jobbat i söndags och på kvällarna denna vecka med att bygga nya portar till Ladan nere på marken.
ena långsidan består bara av portar totalt 3 st bredden varierar mellan 3,55 till 2,50. Det har varit ganska mycket jobb man jag har återanvänt de gamla smidda gångjärnen. Portarna blev bra och verkar fungera bra.
Jag har tränat en hel del på att bygga portar i Svensköp så jag tycker själv att jag är ganska snittsig, det är inte så enkelt som det verkar.

Doris är på ridning idag igen, förra gångenblev hon avkastad hoppas det går bättre idag, hon sa att hon inte var rädd för att bli avkastad idag igen.

Asta och Svea har haft några riktigt långa dagar på dagis i denna vecka, men det har gått jättebra.

Nu är vi alla igen ganska friska, mest jag som är förkyld idag.

Jag har blivit inbjuden av min chef att hänga med honom och fiska i hans båt, det skall verkligen bli jättekul. Det blir öresund, det var säkert 30 år sedan jag var och fiskade i öresund. Slår dock troligen inte mitt pers på Torsk 13,7 kilo. Vore kul att få nån torsk, det ät ju också så gott att äta färsk Torsk.