torsdag 19 juli 2012

IKEA utflykt

I Tisdags så var vi på utflykt till IKEA Väla hela familjen. Vi lämnade tjejerna en stund på Småland som de absolut ville vara på. Vi tittade på nya stolar till köket och köpte en till garderob till sovrummet.

Tyvärr så fanns inte de stolar som vi efter mycket provande och kännande hade bestämt oss för, tänkte att det var lika bra att passa på då vi hade släpet med. Vi fick i alla fall med oss Garderoben och en kasse med diverse lampor, värme ljus mm.

Utflykten avslutades med att vi tog en gemensam lunch i IKEA Restaurangen. Att kunna äta en bra lunch med dryck för 216:- för fem personer är helt otroligt, ja onödigt billigt. Jag , Eva och Doris åt en god Spätta med Remoladsås. Vi var mycket nöjda när vi lämnade IKEA.


I tisdags så röjde vi också ner hela Björnbärssnåret in mot Gitte och Nenne. Jag röjde detta för tre år sedan när vi flyttade in, nu var det i stort sett lika djävligt igen. Skall försöka bereda marken så att jag kan komma åt att klippa med gräsklipparen så slipper vi i alla fall delar av detta röjande.


I måndags började jag jobbet med att bygga den nya bron över bäcken. Först var det design och ritning sen satte jag igång att bygga räcket. Måndag och Tisdag så målade jag sen de detaljer på räcket som skulle vara vita.


Robert och Anna dök upp på en snabbvisit efter att de varit på Båstad tennisen. Trevligt med såna spontana besök tycker vi! Kul att se Er!


Igår byggde jag med hjälp av Eva bron på plats och fixade angöringspunkter på var sida av bäcken. Det tog sen några timmar att montera alla gång brädor och att ta ut dessa för räcket. Nu är den dock klar och jag är mycket nöjd med resultatet!