lördag 28 september 2013

Bloggslut - nej

Har haft en mycket intensiv period på jobbet under ett antal veckor så bloggande har blivit lidande, har väl i sanningens namn inte hänt så jädra mycket heller.

Sommarn går nu allt tydligare mot höst här på Bjäre. Vi har nu haft flera mycket fina sensommar/höstveckor med endast svaga vindar och mycket sol. Frosten har ännu inte besökt Glimminge.

Ett undantag tag från det fina vädret var förra söndagen då jag så herrarna säkra platsen i Div 4 genom att hemma besegra Wormo med 3-0 efter en inte onödigt välspelad match. Blåsten och regnet plågade hela tillställningen och vinterjackan var på.

Ett hel annat väder var det på fredagskvällen då vi var nere och tittade på Doris då hon spelade med DAM U-laget mot Hittarp. Stilla och Sol tyvärr vart det stortorsk med 0-8 men de speglade inte riktigt spelet speciellt i första halvlek var det jämt med stolpskott för VKIF vid ställning 0-1. Doris spelade sista kvarten och gjorde väl det ok. En tvekan efter en mycket bra brytning gjorde dock att motståndarna kunde "toffla" in ytterligare ett mål.

Förra helgen var det lite bil och maskinvård som stod på mitt program samt lite gräsklippning, gräset har nu klart börjat stanna upp i växten så nu behöver jag inte klippa var vecka.

Jag slipade också upp vårt Campingbord vi har på gårdsplanen som blivit anfrätt av tidens tand, vi tog inte heller in det förra vintern. De skall nu få lite olja och ny färg så skall det ta sig.

Eva har jobbat hårt på att få till den stora nya rabatten vid vår uppfart. den är nu grävd och påfylld med ny jord och redo för "sådd". Kommer bli en reda rabatt att hålla fri från ogräs.

Förra fredagen hann även Eva och tjejerna med en tur till Ullared så vinterjackor och skor är nu fixat.