lördag 1 juni 2013

Sommar hobby och Premiär dopp

Nu är det högsäsong för min "Sommar hobby". Gräset växer så det knakar och jag försöker envist hålla det tillbaka. Tack vare min fina Toro 223D gräsklippare så går det ganska lätt trotts att det är mycket jag klipper. Det blir många timmar med röjsågen också på en säsong.

Igår så åkte kusin Elin hem igen efter några dagar hos oss, jag hann knappt träffa Elin då jag bla var på Tjänsteresa till Tyskland, så nåt kort hann det aldrig bli taget på Elin.

Elin och tjejerna var nere vid havet och tog årets premiär dopp. Det var nog knappast ordentligt varm i havet men det är inget som stoppar två 6-åringar från att bada när man är på stranden.

Kvällen avnjöt vi på IP och följde Damlaget mot ytterligare en seger denna gång med klara 6-0 mot Svalöv, serieledning för damerna. Det var en sån där riktig sommarkväll där man kunde sitta och titta på fotbollen i kortbyxor och T-shirt.

Idag är vi inbjudna av Lindab att gå och titta på HIF-Åtvidaberg på Olympia. Jag kommer dock att stanna hemma denna gång och lämna min plats till Mikaela. Jag har haft en tuff vecka och känner att det skulle vara skönt och vara hemma och softa.

Kanske blir det en tur med Guldwingen....