torsdag 1 december 2011

Scharlakansfeber

Asta har fått Scharlakansfeber, jag tror det är den enda barnsjukdomen jag inte haft. Vi får se ännu så är det bara Asta som är sjuk. Jag har varit hemma idag med Asta. Jag har ändå hunnit jobba en hel del oxå.

Vi tog en promenad på förmiddagen ner på marken för att kolla ev stormskador. Det var ju första gången sen stormen som jag var hemma i dagsljus. Det blåste bra idag också men inte storm så det var inte så trevligt att vara ute trots 7 plusgrader 1:a December (!).

Vi hittade i alla fall två nya stormfällda träs en Björk och en Ask som hade fått ge sig för naturkrafterna. Då vi redan hade två gamla rotvälta Björkar så har vi nu 4 stycken att ta hand om. Det är inte så brått för de lever flera år när det är rotvältor.

Veckorna rullar på med diverse aktiviteter för barnen och jobb för mig och Eva.


Jag har tappat i tempo men jag håller nu på med inredningen till garaget, har nu satt upp i princip hela köket jag köpte, lite blir nog över och åker nog på tippen. Men det börjar så smått likna något. Mycket skåp blir det i alla fall att ha prylar i.

Hoppas vi håller oss friska då vi skall på teater på lördag i Helsingborg, jag och Asta och Svea.

Sen nästa vecka är det dags för trippen till Stockholm för det årliga julbordet, Världens dyraste julbord men det är det lätt värt, så kul att få träffa alla de gamla kompisarna. Sen skall jag också passa att umgås med farmor och min bror.