söndag 15 september 2013

Seriesegern klar för Västra Karups IF:s Damer

I ett fantastiskt sensommarväder säkrade VKIF:s Damlag i i Div. 3 Nordvästra Skåne seriesegern. Nästa år blir det spel i Div. 2. Vi följer nu detta på lite närmare håll då Doris nu tränar med Damerna. Doris var också med och fick segertröja och Guldhattar. Segern säkrades genom en ganska säker 2-0 seger mot Eskilsminne även om 2-0 kom först i 84 minuten.

Jag hade uppdrag att å styrelsens vägnar fixa Magnumbuteljer med Cider, som till största delen hamnade på alla spelarna och på planen. Nåt blev väl också uppdrucket.....

Doris fick också hänga med en stund på festen hemma hos Annika efter matchen, kul upplevelse för Doris nästa gång hoppas vi hon spelar i laget (om det nu inte skall bli serieseger i Div2 direkt.....)


Igår kväll var vi bjudna till Magnus, Malou, Micka och Morris på kvällsmat. Första gången vi var där kul att gå tunt och titta. Fina marker runt den gården. Det var mycket trevligt och God mat. Det var ett trött och mätt gäng som på lånade cyklar togs sig hem efter att både Asta och Svea hade somnat i var sitt hörn.

På simskolepremiären i veckan, var det lite problem då Svea inte riktigt var kunnig nog att flytta upp i denna grupp där simkunnigheten är högre. Hon hade lite svårt att hänga med. Asta klarade sig fint och simmar riktigt bra. Det är ju för tungt om de inte kan vara med i samma grupp, i så fall tror jag att vi får skippa simskolan i år vi kan ju inte åka två ggr i veckan till Laholm för simskola. Eva och Svea är just nu på extraträning i Laholm för att försöka träna Svea.

Skall försöka måla i det sista på Stallet idag som jag glömde, idag är tyvärr det fina sensommarvädret bytt mot regn och blåst. Prognosen ser nu ut att gå mot regn och mer höstlikt väder i veckan.

Lars i form av en jätteguld Kalle Stropp....