måndag 14 april 2014

Vårtecken.. men seg vår.

I lördags så var det premiär för Västra Karups herrar med Perstorp Bälinge. Här kan man verkligen prata om att slitas från förtvivlan till hopp. Efter 0-3 i början på andra halvlek så kändes det klart, men efter att VK fått in 1-3 i mitten p andra halvlek så började en kompakt press mot Perstor B målet 2-3 och 3-3 (på straff) var ytterst nära att följas av 4-3 i slutminuterna när motståndarna fullkomligt gick på knäna. Hurs som det blev till slut en riktigt kul och spännande match.

Buskrensningen är nu avslutad efter att jag tog det sista i fredags och lördags morgon. Har varit ett drygt jobb med många nedlagda timmar men fint har det blivit. Nere i skogen har jag dock inte tagit hand om den fällda busken så där ser det ut som en bomb slagit ned, men nu är det i alla fall röjt.

Doris spelade match i fredags första med U-laget för säsongen gick väl ganska skapligt men slutade med en 0-1 förlust, lite trist att tjejerna saknar en tränare/lagledare.

Ett annat vårtecken är att jag nu klippt gräset första gången för i år. Gräset är jättegrönt och fint.

Förra helgen så var Asta och Svea och sjöng med kyrkokören i Ängelholm en 100 ungar stark kör , "man fick skrika" sa Svea men det var nog en upplevelse.

Vi har också börjat förbereda fönsterbytet 150 meter fönsterfoder är nu urfräst för att få in aluminiumfönsterna och oljning och målning pågår för fullt.

Vårvädret eller rättare sagt värmen har lyst med sin frånvaro så nån mer MC-tur än premiärturen för ett par veckor sen har det inte blivit. Mc startar dock snällt och den "nya" startmotorn verkar mycket bra.

Idag var jag och Svea nere vid havet och provade hennes nya kastspö. Svea var mycket duktigt på att kasta efter bara ett par försök så var hon ganska säker, det lätta fina spöt hjälpte säkert också till. Det var hyggligt varmt då det nästan inte var någon vind. Nån fisk blev det inte men nåt var på spinnaren när jag vevade in men det fastnade i alla fall inte på kroken.

Nu är vi påsklediga allihopa. Vi har inga storslagna planer på gång men Eva och tjejerna kanske tar en tur till Ullared och då är jag ju som bekant gärna hemma, eller egentligen var som bara jag slipper vara i Ullared....

Vi skall både försöka ha det lite bra och hinna med att jobba lite hemma både ute och kanske även börja hinna röja lite inne i stallet det behövs....