tisdag 12 maj 2015

Frontvecka på IKEA i Helsingborg

I Bistron IKEA Helsingborg
Förra veckan gjorde jag frontvecka i Varuhuset i Helsingborg. En jättebra men också delvis ganska slitsam vecka, när man är van att sitta på ett kontor. Stå och gå gjorde man mycket varje dag. Hade ett mycket bra program som gjorde att jag fick se många olika delar i Varuhuset.

 Mycket var kul men favoriten var nog ändå dagen på Food där jag hann med att både servers Korvar i Bistron till lunch och Köttbullar mm i matsalen under eftermiddagen. För att sen avsluta med ett kvällspass i disken. Underbara människor som med stolthet jobbar på Varuhuset och tog hand om oss Frontare under veckan. TACK!

Byagillet på Valborg är också avklarat var hemma hos Pillis denna gång god mat och dryck och ett trevligt sällskap. Vi vinglade hem framåt midnatt för att finna de sista kämparna vid våra Valborgseld som nu börjar bli en tradition i Västra Karup/Glimminge. 27 Vuxna och 22 barn räknade vi in efter en riktigt hyfsad kväll utan blåst, regnet drog bort under eftermiddagen.

Fredagsdisken....
Forden står nu på Ford i Ängelholm efter en elak bensinläcka på tryckslangen till bränsleinsprutningen som duschade hela motorrummet med bensin, det hade kunnat sluta illa. Vill inte själv hålla på och krabba med det då det måste bli ordentligt gjort med pressade slangar mm.

Bägge Audina skulle också behöva ha nya Kamremmar, lite tveksam att ge mig på det själv och Björn lyser med sin frånvaro när jag behöver dig som bäst ;-).

Jag ligger i planeringen för att börja bygga Vindskyddet på baksidan för cyklarna mm. Skall köpa in grejerna sen är det bara att börja gräva och gjuta och bygga. Får nog bli som mål att få detta klart under semestern.

Vi har nu fixat all jorden och det är sått och klart, tyvärr tror jag att en jätte åskskur förra veckan ödelade en del, nu väntar vi bara på värmen så att det skall börja växa. Gräset i övrigt växer bra nu och jag har redan klipp allt två ggr.

Cabben är nu påställd och får fungera som reservbil när Forden står och väntar på delar i Ängelholm, vi tog året premiärtur nedcabbat i går kväll, varmt var det inte.

Bensinläckan eller rättare sagt spåren av den...
Asta och Svea har spelat en fotbollsmatch till och Vunnit med 10-3.

Doris spelade i helgen i Helsingborg mot HAIS efter en jämn match förlorade Västra Karup med 3-4 som borde varit minst oavgjort tyckte jag.