onsdag 26 december 2012

Annandagen 2012


Här regnar det mot fönstret så det står härliga till. All snö är nu borta och den vinter som övriga landet verkar ha känns nu långt borta.

Julafton firade vi iår i Sätaröd hos John, Agneta, Axel och Oscar. Det var en mycket trevlig julafton med god mat och en tomte som Asta och Svea snabbt avslöjade som John. Det var en stor belåten het med alla julklapparna som snabbt spred sig.

Sveas favorit var ett Lego med många små pyssliga bitar i. Asta favorit var en sjungande Barbie docka som kändes som den inte skulle bli pappas favorit i längden...... Doris favorit var nog ändå de nya hörlurarna till mobilen och dator även om presentkorten på HM och Lindex också stod högt i kurs.

Själv så fick jag en fin kudde av Doris som hon hade sytt i slöjden och en bok om Bjäres natur.

Vi sov över i Sätaröd och åt skapligt utvilade en god frukost i lugn och ro innan vi lagom till middag drog vidare till Svensköp.

I Svensköp så hälsade vi på hos Jan-Erik, Ingela, Eva och Thomas och fick en jullunch och tårta, fest igen!
Här hade det varit mycket snö men mycket hade redan regnat bort. Vi hann med en tur till verkstaden där traktorn var sönderplockad i tusen bitar och fick sig en riktig julgenomgång. Nya lameller till snabbväxeln bla.

Idag känns det som det blir en innesittardag, men jag skall i alla fall ut och tvätta bilarna om regnet lugnar sig lite.

Imorgon kväll kommer de stora barnen som jag skall hämta vid tåget i Hässlehåla.
Sätaröd house maffia?