fredag 27 april 2012

Vårkänning på riktigt

Ikväll har jag klippt gräset runt gården och genast så ser det mycket mera vårlikt ut. Borta är alla vinterns mullvads högar fram kommer en jämn och grön gräsmatta och den goa lukten av nyklippt gräs.

Förra helgen så var det riktig hemma premiär för fotbollen också detta ett säkert vårtecken. Doris lag hade hemmamatch och lyckades efter en heroisk insats vinna med 2-1 mot Förslöv. Mycket berodde på en otrolig insats av Emma i målet innan hon tvingades lämna skadad efter en kollision.  Vilma gjorde också en mycket bra insats när hon tog vid i målet, ja hela laget gjorde verkligen en kämpainsats så 2-1 var välförtjänt.

Herrarna spela sen sin första hemma match för säsongen mot Eket och vann efter några om och men med 5-3 Niklas Lindström var tillbaka i gammal god form och stod för 3 av målen. En rättvis seger även fast Oscar gjorde några svettiga räddningar i första halvlek.

Eva har bestämt att gå upp lite i arbetstid då tjejerna nu börjar bli större.

Vi är nu klara med vår Bankutmaning. Vi kommer att byta bank och flytta tillbaka våra affärer till gamla kära Swebank igen.

Helgen skall visst bjuda på hyggligt väder så det kommer att bli lite fotboll, motorcykel påta i trädgården mm. På måndag är det också dax för det Årliga Byagillet så första Maj kan bli en tung dag. På måndag skall vi också besiktiga släpet igen som Motor och Smide fixat till.

Tjejerna är nu friska igen Asta har varit förkyld i veckan.

Doris är på Disco i Båstad ikväll. Jag blir nog tvungen att skaffa jägarexamen så att jag snart  kan "hålla moppeligan  på avstånd".....