torsdag 10 juni 2010

Citroenen såld!

Så var vår Citroen C8 såld. Vi kände att vi inte längre hade nåt behov av den stora bilen och den stod och kostade mycket pengar då även fast vi inte använde den speciellt mycket. Vi satte in en annons på Blocket och lyckades väldigt smärtfritt att efter en vecka sälja bilen för vad vi begärde. Det var ju ingen vinstaffär för oss men nu kan vi använda dessa pengar till nåt mer angeläget. Vi får köra med våra gamla Saab och Volvo tv.

Idag har jag hållit min första fotbolls träning sen 70-talet. Det var Doris lag som saknade tränare och jag lovade att jag kunde ställa upp. En härlig sommar kväll kan det väl inte vara fel att bara gå runt och träna 9-åringarna.................. så vart det naturligtvis inte. Bjäre har drabbats av en enda lång regnperiod i syfte att se hur mycket denna halvö kan klara i form av vatten. Det var 9 tappra 9-åringar som ställde upp i hällregnet. De var en aning brydda av mina 30 år gamla övningar, men var helt med på noterna. Dom var jättetappra och duktiga i regnet. Tror inte dom var så besvikna. Doris tycket inte "att jag var så hård".

Jag tror att denna regnperiod beror på att vi skulle få hit Leif och traktorgrävaren för att göra ordning vår gård och grusa en plan och parkering och väg ut på marken. Det funkar ju inte när det är så blött allt skulle bli sönderkört och geggigt, det nya gruset skulle inte synas för all jord traktorn skulle dra med sig!

Imorgon är det skolavslutning i kyrkan i Västra Karup, härligt med en skolavslutning med sol och värme..........knappast här har lovats mer regn, synd om barnen. Just nu är det lika onödigt med mer regn som att anlägga fler golfbanor på Bjäre marken är mättad....