onsdag 28 juli 2010

Simskola

Idag har vi varit på simskolan med Asta och Svea i Malenbadet i Båstad. Tjejerna var jätteduktiga kom ordentligt igång med att hoppa från kanten, men bara om "fröken" var med och gärna höll dom i handen.

Annars har detta varit en dag då vi varit hemma i Glimminge och tagit det lugnt och njutigt av  det fina vädret och hur fint vi bor.

Igår så var vi ute och åkte med båten på Skälderviken. Det var riktigt kul i det fina vädret. Det var säkert 5 år den kjag senast var ute och åkte med båten. Den fungerade klockrent, motorn startade lätt och gick klockrent under denna timme vi var ute och åkte. Skall försöka komma igång med att fiska lite igen. Det fungerade jättebra att sätta i båten i Rammsjö Strand.

Igår var jag också och hämtade min "nya" (ja den är trettio år gammal) traktor. När man ställer den brevid min gamla BM 320 så ser man i alla fall att jag bytt upp mig ett steg. Bm 320 är fråm -62 och är altå nästan 50 år gammal.  Undrar hur stor min nästa traktor kommer att bli om denna trend håller i sig! Det återstår en hel del jobb innan den "nya" traktorn är i fulldugligt skick, hoppas jag inte gjort en för dålig affär ;-).

Nu har vi i prognosen regn inför morgondagen, det blir i så fall det första riktiga regnet på min semester efter 3,5 vecka, inte mycket att klaga på vädret så här långt ändå!

Tyvärr så finns det en hel del kvar på att göra listan för denna semester. Måla huset, åka till Dalarna mm vi kommer inte att hinna allt, men Rom byggdes väl inte heller på en dag va..!!?? Jag känner att jag trots allt har gjort mig förtjänt av att lata mig lite efter det gångna intensiva året!     

Skickar med en romatiskt bild med solnedgång över soptunnorna på Bjäre!