söndag 11 oktober 2009

Middagsbesök


Helgen har klart gått i höstens tecken. Kallt och regnigt. Igår var jag och Doris i Svensköp och hämtade Amazonen. Vi tog den på ett hyrsläp efter Volvo 745:an. Det gick bra även om det tog tid. Fick igång Amazonen efter batteribyte, bromsarna ligger duktigt på. Nu står den parkerad i fårhuset nere på marken.

Vi var också i Höör och hämatde mer färg i "vår" färgaffär. Även Linderöds Trä fick ett besök även om man inte riktigt kände igen sig, hela kåken var nypanelad och så fin. Jag gjorde mig oskyldig för denna gång.

Vi var också hos Jan-Erik och fikade innan vi drog hemmåt. På hemvägen stannade vi i Hörby och käkade på pizzerian, mysigt att vara ute med Doris. Doris var också jätteduktig hela dagen inget gnäll trots att vi satt länge i bilen.

Idag har jag tvättat våra bilar behövdes verkligen, det var flera månader sedan jag tvättade några bilar och det märktes. Jag slipade också alla fönsterbrädor efter spacklingen så nu är det klar för lackning.

Till middag (lunch) kom Inger och Per och hälsade på oss för första gången i Glimminge. Alltid trevligt att träffa Inger och Per tycker vi och tjejerna gillar också verkligen Inger och Per. Vi tog också en promenad på marken trots duggregn. Positivt var dock att idag slapp vi blåsten.