söndag 31 mars 2013

Påskafton 2013

Barnen tittar på Lennart Sjölins fina tavlor
Påskaftonen inleddes med att vi vaknade upp till ett helt vitt landskap utan för fönstret.

Knappt en dm snö hade fallit under natten. Snön var lovad dagen innan men den blev väl försenat på något sätt... Hur som vi skulle till Evas syster Sofia i Everöd och fira Påsk. Innan hade vi planerat att köra en kort konstrunda bla till Degeberga och hälsa på morfar som ställde ut i Hembygdsgården.

Morfar hade inte sålt speciellt bra men det var i alla fall rätt så mycket folk där och tittade. I Kristianstad var det ännu mera snö en dryg decimeter och det slaskade som fan...

Vi fick god mat och en massa spännande sillsorter. Morot-skaka och Vanilj-hjärtan slank också ned innan vi vid 19.30 begav oss hemåt med 3 sovande tjejer i baksätet.

I fredags så var jag hemma hos Nisse och sov över, han bjöd på en god middag bestående av god Älgkalvsgryta med potatis. Efter det slank några pilsner ned medan vi pratade lite allvar och lite skit, eller om det var tvärt om ...;-)

Efter maten drog spelandet igång nåt som engagerade alla...
Idag är snön borta och solen är framme igen, vi har en svag nordlig vind så det kan nog bli riktigt skönt fram mot eftermiddagen.

Under påsken har jag också roat mig med att skanna in lite gamla diabilder och negativ. Kanske blir lite publicering här på bloggen vi får se.
Många sorters sill var det.....