lördag 22 september 2012

Barnteater och Fisketur

Nöjda tjejer efter Sparbanks gippot på Ekebo
Förra Lördagen så var Eva och Asta och Svea inbjudna av Sparbanken Öresund till Ekebo på lite barnteater och aktiviteter. Det var uppskattat av tjejerna det var en massa barn och föräldrar där. Jag kom förbi och hämtade upp dom på vägen till Morfars 75-årskalas på Ekerödsrastens restaurang.

Så nu har även jag varit på Ekebo, "kasedansens mecka" jag som dansar som ett låghalt kylskåp.

Morfars kalas var mycket trevligt med god "mad" och trevligt umgänge med tjocka släkten (fast det kanske är jag som är tjockas, ja näst morfar då kanske...)

Söndagen gick åt till gräsklippning och den sista målningen av stallgrunden så nu är det avslutat innan vintern, skall målas en gång till egentligen men det får bli till våren.

Beredd på allt..
Jonas var inte ledsen för den fin Makrillen...
Idag har jag varit med Lindabs Fritidsklubb på Öresund och fiskat Torsk hade jag önskat säga men i år kammade jag noll, fick 17 stora feta sillar fast jag inte fiskade Sill. Jonas som också var med fick två stycken torskar den största på 3 kilo. Totalt var det väl kanske 20 st torskar som kom upp. Jonas som är arrangör fisk en jättefin Makrill på över 8 hg, som han glatt visar upp på bilden.

Vi hade en jäkla tur med vädret då det regnade hela fredagen och var lovat både regn och hård vind tidigare i veckan. När jag kom ut i morse så var det grått och bara en mycket svag vind. Vi fick en kortvarig skur på oss, men vinden var svag ända tills det var dags att åka hem då det började friska i.
Jonas Hall  innan avfärd från Råå hamn

Imorgon är det lovat regn igen så imorgon får det bli fotboll både live och på TV då det är två toppmatcher i England och en viktig hemma match för Västra Karup i Div 4 på IP. Tänkte även hinna tvätta av bilarna.

I veckan skall jag till Stockholm på ett arbetsmöte och skall också försöka hinna hälsa på farmor som ligger på sjukhus efter ett fall hemma.




Nästa helg planerar jag att åka till Svensköp och hälsa på Jan-Erik och kanske även hinna med nån svamptur om vädret och tiden tillåter.