söndag 1 september 2013

Västra Karups IF Klubbdag 2013

Samling Fotbollskola
Första arbetsveckan avklarad. Vädret denna vecka har dock fortsatt varit fint sommarväder med lugnt väder och fina kvällar.

Igår så var det Västra Karups IF:s klubbdag på IP. På programmet stod Fotbollsskola på förmiddagen, därefter Klättervägg, Hoppborg, Tipspromenad och Sponsoraktiviteter innan det var dags för Herrarna mot Åkarps IF kl 15.00.

Annika och Jacob station..
Det var en mycket lyckad Klubbdag enligt mitt och familjens tycke. Tyvärr så var sommarvädret som bortblåst och ny var det lite blåst och några regnstänk.

Fotbollsskolan var mycket bra organiserad i stationsform där A-lags spelare både på Herr och Damsidan var instruktörer. Både Doris och Asta och Svea uppskattade detta jättemycket och tyckte att de lärt sig mycket.

Frukt fanns i pausen och en jättegod lunch i form av pasta med köttfärssås serverades till alla deltagare.

Efter fotbollsskolan och lunchen så drog aktiviteterna igång Klätterväggen som vi fått låna av Stora Blå var mycket uppskattad inte minst av Asta, Svea och Doris. Hoppborgen var välbesökt Sparbanken Öresunds Tält var också populärt där bla mjukisdjur och Sparbössor kunde vinnas om man var duktig på att kasta boll.

Tyvärr så blev det förlust i Herrmatchen som inte var för välspelad, mycket beroende på en vind som allt mer tilltog och störde spelet. Det var länge jämt men 1-1 blev tillslut 1-3 efter 2 sena mål av Åkarp. Bara att ta nya tag.

Doris hade bortamatch idag i Ödåkra och förlorade med 2-5 i en match som delvis gick i regn.

Doris var också med och spelade med Dam U-laget i fredags kväll på IP mot Kvidinge och vann med 7-1 Doris spelade en hel del och var riktigt duktig, vägde lite lätt i några närkamper men vårdade bollen och slog ett par fina passningar med god kontroll. De spelade 9-manna denna gång vilket verkar svårt. Planen kortas något men är lika bred så det ser ut som pojklagsfotboll mer då det är svårt att hålla bredden då 2 spelare saknas.


I onsdags så var jag också på den sista Grillkvällen vis Lanthandeln i Svensköp (Killhult) utanför Hörby. Tjejerna som driver Lanthandeln har i år börjat dra igång grillkvällar en gång per månad och det har blivit ett enormt gensvar, jag skulle tippa att det var ca 300 personer där främst på MC men även många mopeder fanns att beskåda, medan man tuggade i sig sin grillkorv. Mycket trevligt träffade också några gamla kompisar där från vår tid med sommarhuset i Svensköp.

Nu dånar vinden utanför fönstret, men vi är lovade bättre väder i veckan igen så än är det inte höst...

Lunch på IP.



Asta och Svea på klätterväggen..







Line up inför Herrmatchen