tisdag 6 oktober 2009

Storm


Helgen var mycket stormig här på Bjäre. Det bara dånade och grejerna flög runt på gården. Jag jobbade med fönsterbrädorna och sen la jag klinkers i entren. Det tar sig sakta men säkert. Eva har målat taket i tvättstugan och satt upp lampor i taket.

Sista fotbollsmatchen för säsongen spelades i helgen också Västra Karup vann en stormpinad tillställning med 3-1 och är därmed klara för div. 4 spel även nästa år. Det är kul för det är spännande att följa laget.

Asta och Svea växer snabbt det börjar bli riktigt stora damer dom babblar på för fullt det är inte tyst en sekund. Sen har dom ocksåp börjar bära runt Sessan inte en lugn stund för henne, men som ni ser på bilden så går sessan till tjejerna även när de sover.

Planerar att hämta Amazonen i helgen från Svensköp sen har vi tagit allt, har också lite verktyg kvar hos Jan-erik och gungställningen. Måste också till Linderöds Träindustri och göra rätt för mig!

Erik är nu nästan klar även med badrummet uppe bara lite fogning och kakel runt fönstret så är det klart, sen väntar vi bara på att Åke skall komma och koppla in. Åke har faktiskt varit här ca 4 timmar men nån värme på undervåningen har vi inte fått, det går inte snabbt. Funderar på att kompensera mig genom att betala så långsamt att inflationen äter upp hela fakturan ;-)

Jag har nu fått ett nytt uppdrag inom IKEA kommer att jobba inom Custom & claims området dvs Tull och fordringar som Product Area Manager och projektledare skall bli kul ett helt nytt område för mig, det finns mycket att lära.
Har jag några bloggläsare kvar? Om du läser lägg gärna in en kommentar så att jag känner att jag inte "skriver för döva öron" ;-)