tisdag 5 juli 2011

Semester och Båstadtennis

Doris och Caroline Wozniacki
Vi rivstartade semestern igår med att köra en släpvagn med mög till tippen. Klippa gräset runt huset och jag låg på knä hela dagen och lade klinkers i källaren. Det var inte så lätta då golvet borde ha jämnats av innan men detta var inte görbart då jag var rädd om den lilla takhöjd vi hade ca 174-180. Golvet blev långt ifrån perfekt men får duga till det förråd det skall bli.  Jag har kvar att foga golvet innan det är helt klart!

På kvällen var jag och småtjejerna och plockade mask och metade i bäcken, vi fick ett par små öringar som raskt återfick friheten i bäcken igen, spännade tyckte tjejerna.

Doris och Pappa på Centercourten i Båstad
Idag har jag och Doris varit i Båstad på Damtennisveckan. Kul att få besöka centercourten klassisk mark för oss gamla tennisspelare. Vi såg bla Sofia Arvidsson med visst besvär ta sig till andra omgången efter seger mot en Tjeckiska. Doris fick också Caroline Wozniackis autograf, hon verkade jättetrevlig ingen diva hon inte. Efter 4 timmar i solen gav vi upp efter att Sofias match var över, då var vi ganska nöjda.

Får se om jag skall ta en runda på MC:n i kväll i det fina vädret.

Härligt med semexter...........