torsdag 9 december 2010

Mot Stockholm..

...går nu färden. imorgon 12.00 skall jag äta julbord på S/S Drottningholm med mina kära gamla kollegor på Swedbank. Skall bli skit kul. Sam, Stefan, Daniel, Patrik, Oscar, Patrik håll i Er nu är det bara timmar kvar. Saknar Er mycket alla mina kära Stockholmskompisar.

Hoppas hinna upp en sväng i Gallerian också och hälsa på mina gamla jobbarkompisar där.

Stan klarar jag mig dock bra utan. Trivs hur bra som hellst med att bo "på landet".

Räknar med en barrunda efter jullunchbåten som gissningsvis inte kommer att sluta i första taget.....

Sover över hos Farmor en natt och hos bror Lars den andra, sen bär det hemåt igen på söndag em.

Veckan har löpt på bra, har haft mycket att göra på jobbet denna vecka. Var i huvudstaden även i onsdags denna gång var det inte Sveriges huvudstad utan IKEAs Älmhult. Tullutbildning stod på agendan.

Har jobbat lite varje kväll med att måla klädselbrädor, så nu har jag i alla fall målade för att göra gaveln klar. Det skall jag i alla fall hinna till Jul om det går som jag tänkt.

Igår var jag även på det nya räcket. Jag kände att jag var tvungen att svetsa om räcket för att rikta upp det så det blev mer rakt.  Det gick faktiskt lättare än förväntat att skära upp den gamla svetsfogen och att med min lilla svets svetsa fast "benet" igen. För att vara jag så fick jag till svetsfogen riktigt bra. Hoppas få hjälp av Pontus nån kväll nästa vecka och sätta upp räcket, så Farmor kan ta sig uppför trappen till Jul.

Imorgon är det lucia på dagis vilket jag nu missar för resan till Stockholm, jag missar även Doris Luciaridning på söndag. Eva får ta med filmkameran så jag får se lite i efterhand.

Rekordvintern håller i sig och den ser ut att klara sig lätt till jul, det är ju lika bra när den ändå är här att vi får en vit jul också.