måndag 7 februari 2011

Städning

Söndagen använde vi delvis till att röja upp i traktorgaraget efter all vedklyvning. Veden är nu utflyttad och står under pressenning och väntar på att sommarn skall komma och torka den. Skönt för nu är den ur vägen.

Vi röjde även upp lite som ej blev gjort innan den tidiga snön kom. Vi skulle också fixa kapellet till släpan, det blev dock lite problem då jag lagt snöhögar just där stängerna till kapellställningen låg inte så lätt att se när de var översnöade, men de kommer väl fram lagom till påsk ;-(.

På sen eftermiddagen åkte Eva och Doris till Ängelholm och gick på bio, senast Änglagårdfilmen avnjöts, den var visst bra.

I morse var jag hos vår nya tandläkaren i Förslöv, Eva Örth. Dom var jättetrevliga. Jag hade nåt hål och nån lagning som gått sönder, men det var ingen katastrof, det var ju mer än 2,5 år sen jag var hos tandläkaren senast så jag var ororlig för att det skulle vara värre.

Idag har jag varit i Malmö hos KSD och jobbat. På eftermiddagen var jag och köpte en Takskjutport jag hittat på Blocket, hoppas den passar på Stallet och att alla delar finns med... ;-o.

Jag hann också med att köpa födelsedagspresenter till Asta och Svea. Vad det är? .... nä det är ju en hemlis. Den 16/2 lovar jag att avslöja det med bilder här på Bloggen, så ni får lungt tåla er.

Eva har farit runt halva Bjäre som vanligt på måndagarna så att Asta och Svea kan jumpa och Doris kan rida, världens bästa mamma...

I morgon skall jag hämta porten.