lördag 9 april 2011

Går trögt för våren.

Det börjar grönska lite nu men det går mycket trögt. Gräset börjar bli grönt och knopparna på buskar och träd börjar växa.

Ur ett perspektiv skulle det var skönt om vi fick lite mer vår, då kanske vi kanske skulle kunna slippa alla förkylningar och sjukdomar som stackars Asta och Svea har haft sista tiden. Idag är tjejerna hyfsat friska igen men Svea hostar forfarande mycket.

Idag skall de i alla fall åka med Eva och Doris till Malmö isstadion och se på Pippi på is som är en isshow för barn och vuxna. Jag blir dock hemma, vilket är bra då jag forfarande lider av mitt ryggskott även om det har återhämtat sig förvånansvärt snabbt. Jag var på jobbet i torsdags och det gick förvånansvärt bra.

Jag skall se om jag inte skall kunna måla lite bräder till stallet och om jag kanske skulle kunna börja måla lite på traktorvagnen oxå. Annars får jag nog ta det lite lugnt i helgen och försöka bli helt återställd.

Sen börjar det bli hög tid för att fixa lite i trädgården som väl mest är Evas avdelning. Finns lite ris och grenar kvar att rensa mot Karin och Peter som togs ned när de bytte telestolparna för nån månad sen.

Vi har en jättehög med ris som vi skall elda också men just nu är det inte läge då det är väl torrt i det gula gräset, vi får vänta till en lämplig blöt och vindstilla dag. Vinterns mullvadshögar behöver väl också jämnas ut.