torsdag 23 juli 2009

Inflyttning planerad


Denna vecka har i stort sett helt gått åt till att spackla och slipa gipsväggar. Vi börjar nu bli klara så snart är det dags att börja måla. Tomas har varit och hjälpt oss denna och förra veckan.

Idag har Eva och jag varit uppe tillsammans. Barnen tog Mornor och Morfar hand om hemma i Svemsköp. Snart är inte Svensköp hemma utan Glimminge, vi har planerat inflyttning till Lördagen 1/8. Då hoppas vi vara tillräckligt klara för att kunna flytta in.

Skulle vara jätteskönt om vi hann spackla, slipa och målat en del innan vi flyttar in. Just nu hänger det också på att vi får igång vatten , avlopp och värmepump. Vi behöver också få ett badrum och köket klart.

Som det ser ut just nu kommer vi att klara detta.

Imorgon kommer den sista leveransen med vitvaror då vi köpt spis, tvätt och torktumlare från Tretti.se. Smidigt att köpa på nätet och få den hemfraktat. Hoppas allt är helt när det kommer fram bara.

Imorgon skall vi byta jag är hemma med barnen och Eva åker upp och slipar och spacklar i Glimminge. Skönt för mig att få en vilodag från bygget, jag är verkligen sliten nu.

Vi kämpar på!